KGB-Rakennus Oy

2794095-9

KEEN GLOBAL BUILDING

osa Keen Global Brandia ©

LUOTTAMINEN MERKKI HELSINGISSA

Tarjoamme korkeatasoista alihankinta rakentamista Helsingissä, Uudellamaalla pääasiassa suurille ja mahdollisille projekteille. Keen Global Group on luonut vaikuttavan kannan työskentelemään suurten projektien kanssa (Postitalo, Keravan Vankila). Keen Global Group keskittyi tarjoamaan parhaita alihankintoja ja palveluita yrityskehittäjille korkeimman referenssin laadun saavuttamiseksi Helsingissä ja seudulla.

Yhtiö saavutti kuuluisuutensa innostuneen ja tarkkaavaisen lähestymistavan avulla liiketoiminnan rakentamiseen, luotettaviin kumppanuuksiin ja suhteisiin. Sitä korostavat innovatiiviset rakennusratkaisut, syvä asiakaskokemus ja avoin hinnoittelupolitiikka.

Yhtiö keskittyy ja tarjoaa parhaat palvelut kattotöiden, yleisten rakennustöiden, rakennusten puhdistuksen, purkamisen, konsultoinnin ja muun alan aloilla. Toimimme millä tahansa rakennusalalla, mukaan lukien toimistorakennukset, asuintilat, yksityistilaukset, valtion rakennukset ja niin edelleen.

EDISTETTYJEN SUOMEN RAKENNUSTEN KOTI

YKSITYINEN SEKTORI

JULKISEN SEKTORIN

INNOVATIIVINEN RAKENNE

Koe yritysluokan urakoitsija ja rakennusurakoitsija nykyaikaisen tekniikan ja lähestymistapojen suhteen.

VALTAVA PORTFOLIO

Valtava kokemus suurten tilojen, kuten vankiloiden, postilaitosten ja asuinkompleksien työskentelystä yritykselle, joka toimii yli 5 vuoden ajan rakennusmarkkinoilla uskomattoman kasvun kanssa

ARVIOI PÄIVÄSSÄ

SUOSITUKSET

Hanki tarkkoja projektiarvioitasi päivässä. Keen Global Building -asiantuntijat laskevat hinnan ja lähettävät sinulle tarjouksen.

LAAJA TYÖPAIKKAA

Laaja valikoima tytäryhtiöohjelmia ja suosituksia Suomen rakentamisen johtavilta toimijoilta, kuten SRV, CONSTI ja LujaTalo

EPÄTAVALLISET ARVOT

Yksi laajimmista rakennustöistä Helsingissä ja Uudellamaalla. Toteutamme kunnianhimoisimpia projekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Ainutlaatuisia kokemuksia työskentelemällä oikeassa liiketoimintamuodossa ja tekemällä liiketoimintaa korkealla kulttuurilla ja tunkeutuvilla arvoilla.

LUOTTAA